Vi nådde

våre mål!

Her kan du lese om kursdeltakere fra hele landet,
som med ulike utgangspunkt har nådd sine mål!

Alle reportasjene under er hentet fra EasyLife magasin og fra easylife.no.

Kommandør-kapteinen ned 22 kg på 4 mnd

– Samtidig har blodtrykket mitt falt fra faretruende høyt til normalt, mens jeg kjenner en glede over å trene som jeg ikke har kjent siden jeg gikk på Befalsskolen i 1980, forteller Arne Falch Vik (56),

kommandør-kaptein på Haakonsvern. Arne har ved hjelp av EasyLife-programmet ved In Shape gått ned fra 128 til 106 kg.

Les mer om Arne i siste magasin.

/// Arne Falck Vik - Bergen

NÅ!

8-barns moren ned 12 kg etter 2 måneder

Det er fantastisk bra å være to som går på EasyLife sammen. Hos oss står hele familien og alle åtte ungene bak oss, sier paret fra Kleppestø, Linda og Trond Stenseide. Her i gang på In Shape, med den yngste av deres åtte unger, Mats (5) i forgrunnen.

Hele familien spiser maten mamma og pappa har lært på EasyLife-kurs

– Alt er blitt bedre for hele familien etter at vi ble med i EasyLife-programmet her på In Shape treningssenter i Olsvik, sier Linda (42) og Trond (48) Stenseide. Åttebarns-foreldre fra Kleppestø som hadde gått ned 12 og 9 kilo etter to måneder av det et år lange livsstilsprogrammet, da vi møtte paret i november.

Med åtte barn mellom 5 og 19 år, som alle bor hjemme, skulle en ikke tro at det var mulig for Linda og Trond Stenseide å følge opplegget i EasyLife-programmet. Men det er mulig, bare motivasjonen er sterk nok bedyrer Linda.Hun var den som var pådriveren når de i september valgte å bli med i det et år lange livsstilsprogrammet ved In Shape.

– Jeg valgte å bli med først og fremst for å støtte Linda, og fordi vi tror at det er lettere når vi er to. Jeg trenger å gå ned noen kilo selv, selv om jeg nok ikke er like flink som kona, sier Trond.

/// Linda Stenseide - Kleppestø

Fantatisk følelse å kjenne kroppen er som ny

– Jeg har blitt et helt nytt menneske etter å ha gått ned fra 114 til 94 kilo. Nå klarer jeg å løpe også, forteller Andre Sletaker (39) fra Tårnveien i Drammen. Han debuterte som idrettsmann da han løp Bygdømila på litt over 47 minutter. Her skal han ut på løpetur fra Drammen EasyLife Senter sammen med sin EasyLife instruktør, Ritva Bakken.

Løp mila på 47 minutter etter å ha gått ned 20 kilo

– Jeg merker at det tar tid å venne seg til en helt ny kropp. Men det er en fantastisk følelse å bli kvitt den ekstra «ryggsekken» på 20 kilo, fastslår Lasse Andre Sletaker (39) fra Tårnveien i Drammen. Han debuterte som idrettsmann med å løpe Bygdømila i Oslo på 47,20 i oktober.

Etter lang betekningstid og mye grubling bestemte Lasse seg tilslutt for å bli med i livsstilsendringsprogrammet EasyLife ved Drammen EasyLife Senter. Da veide han 114 kilo. Dette var i mai 2016. Fem måneder senere, når vi treffer ham på sentret, viser vekten 94 kilo, altså en nedgang på 20 kilo.

/// Andre Sletaker - Drammen

Følg EasyLife - vest:

Tel : 4000 47 60 #2